Fotografiewedstrijd: mijn meest dierbare moment

23 juni 2024

Hou jij van fotograferen en ga je deze zomer op reis naar Tanzania met Explore Tanzania? Of ben je al eens met ons op reis geweest en puilt jouw kast nu uit met prachtige foto’s van Tanzania? Doe dan mee met onze fotografie wedstrijd met het thema: het meest dierbare moment van mijn reis. Weet jij dit moment vast te leggen? Stuur voor 29 september 2024 maximaal drie foto’s op naar info@exploretanzania.nl en wie weet win jij jouw foto als prachtige canvas wanddecoratie én straalt jouw foto op onze website.

Voorwaarden:

  1. De foto is genomen op een reis georganiseerd door Explore Tanzania.
  2. De foto heeft een pakkende titel.
  3. De foto neemt je mee in het verhaal over het moment dat je het meest dierbaar is van de reis en dat je voor altijd bijblijft.
  4. Maximaal drie foto’s inzenden per persoon.
  5. In de mail dienen naam, e-mailadres en telefoonnummer genoteerd te worden.
  6. De foto dient aangeleverd te worden in JPEG/JPG-formaat met een minimale resolutie van 300 dpi. Dit mag een staande, liggende of vierkante foto zijn.
  7. Sluitingsdatum: 29 september. De winnaar zal via onze socials en per telefoon bekend worden gemaakt in oktober.
  8. Met deelname van de wedstrijd stem je ermee in dat de foto’s kunnen worden gedeeld via onze online (social media) kanalen en de website van Explore Tanzania.

De foto’s worden beoordeeld op kwaliteit, creativiteit, impact (welke emotie heeft de foto?) en de herkenbaarheid van Tanzania.

De winnaar zal in oktober bekend gemaakt worden.