Ontdek Tanzania zoals Floortje Dessing

24 juli 2017

Eerste aflevering Floortje Naar Het Einde Van De Wereld

Explore Tanzania organiseerde in juni 2014 voor Floortje Dessing haar reis in Tanzania.
Een verslag van deze reis is op 1 januari 2015 uitgezonden op NPO1. Deze uitzending was de eerste aflevering van een reeks uitzendingen van ‘Floortje Naar Het Einde Van De Wereld’.
De uitzending is hier terug te zien.
Floortje Dessing was in Tanzania voor een ontmoeting met een Argentijns gezin (familie Zapp) dat al 14 jaar in een oldtimer de wereld over reist. Het stel, Herman en Cande Zapp, heeft in de tussentijd vier kinderen gekregen: Pampa, Tehue, Wallaby en Paloma. Tijdens de reis in Tanzania is Floortje Dessing samen met cameraman Joost Hoozemans meegereisd om een kijkje te nemen in hun leven. Een inspirerend gezin met een bijzonder verhaal.
Het gezin verbleef samen met Floortje Dessing in het Green Camp van Explore Tanzania in Tarangire en Lake Manyara Nationaal Park. Explore Tanzania was erbij en regelde alle locaties en accommodaties waar Floortje Dessing met het gezin verbleef.
Floortje Dessing was laaiend enthousiast over haar verblijf in Tanzania. In een korte videoreactie doet zij verslag van haar ervaringen in het Green Camp van Explore Tanzania: ‘… Het is een fantastisch verhaal in een geweldige setting. Vanmorgen om kwart over 6 stonden er 6 olifanten voor onze tent, waar maak je dat mee?…”

Fotoverslag reis Floortje Dessing
Boven aan deze pagina vind je een fotoverslag van de reis van Floortje Dessing met Explore Tanzania.
Deze kan je ook bekijken via onze Facebook pagina.