Wandeltochten in Serengeti National Park

27 maart 2017

Stel je voor – jij, de dieren en de Afrikaanse wildernis. Dit is de meest unieke Serengeti ervaring die je je ooit kunt voorstellen! Laat je onderdompelen in de het ongerepte Serengeti met een wandelsafari en zie gebieden waar weinig andere reizigers zijn geweest. Je gaat niet van lodge naar lodge en zit niet de hele tijd in de safari auto maar stapt uit de auto en voelt je zintuigen plotseling wakker worden in de bush.

Als je een meerdaagse wandeltocht wilt doen dan is onze trekking safari een unieke ervaring, je komt dan in de meest afgelegen hoeken van de Serengeti. Onze kampen maken het mogelijk om op avontuur te gaan en de dieren niet via een vaste route te volgen. De wandelroutes gaan van de ene geweldige plek naar de andere. Stel je voor, je brengt de nacht door in een idyllische oase in het midden van het bos, kijkend naar de sterren.

Deze mooie wandelingen zijn een van de beste en meest memorabele Afrikaanse ervaringen! Explore Tanzania is een pionier in het opzetten van wandelsafari’s, vooral in het beroemde Serengeti National Park.