Op zoek naar de beste Tanzania ervaring

6 mei 2019

Ik [Marjolijn] ben weer op reis in Tanzania, het eiland Zanzibar om specifiek te zijn. Mooie plekjes zoeken voor onze klanten.

Er zijn zoveel nieuwe accommodaties! Om de kwaliteit te blijven garanderen wil ik die eerst gezien hebben voordat wij ze aanbieden. Ik heb weer een paar leuke accommodaties gevonden die aan onze eisen voldoen: kleinschalig, persoonlijk, authentiek, fijne locatie en vooral maatschappelijk verantwoord (bv. inkopen bij lokale bedrijven, personeel uit nabijgelegen dorpen, verantwoord afvalverwerking). Maar ook goede lokale restaurantjes aan het strand, gerund door locals.

Naast hotels bezoeken geniet ik van het eiland samen met mijn kinderen. Zo ook vandaag tijdens een wandeling door het dorp Makunduchi. Frietjes halen bij een lokaal tentje, kokosnoot eten en kletsen met de moeder van onze gids die van kokosnoten touw maakt en dit op de markt verkoopt. Blije kindjes die ons achtervolgde: hier een paar die vol verbazing de foto’s op mijn toestel bekijken. En mijn zoon die zijn kokosnoot deelt.

Het mooiste is dat ik al deze nieuwe ervaringen en unieke plekjes mag delen met onze (toekomstige) klanten. Ervoor blijven zorgen dat jullie de beste Tanzania ervaring hebben, met respect voor de mensen hier.