Al onze rondreizen naar Tanzania zijn op maat en exclusief.

Wil je indrukwekkende landschappen, talloze wilde dieren, activiteiten en cultuur?
maak een rondreis door Tanzania!


Accommodaties bestemmingenActiviteiten


Rondreizen in Tanzania


Rondreizen door Tanzania is wilde dieren spotten, culturele diversiteit en avontuur. Een rondreis door Tanzania geeft je een boeiende afwisseling aan ervaringen en zorgt ervoor dat je je geen moment verveelt. In Tanzania heeft elke bestemming, elk park en elke locatie zijn eigen unieke hoogtepunten. En natuurlijk passen we de rondreis helemaal aan jouw wensen en smaak aan, net zolang totdat we jouw droomreis hebben samengesteld.

Tanzania is een van ’s werelds beste bestemmingen voor safari’s. Rondreizen biedt jou de mogelijkheid om verschillende nationale parken in één reis te bezoeken, waardoor je meer kansen hebt om diverse diersoorten te spotten. Zoals bijvoorbeeld de ‘Big Five’ (leeuw, luipaard, olifant, neushoorn en buffel) of getuige te zijn van de trek van de miljoenen hoefdieren (gnoe, zebra en gazelle) op hun zoektocht naar vers water en groen gras.
Denk bijvoorbeeld aan een rondreis door verschillende van de noordelijke parken; de Serengeti – , Lake Manyara – , Tarangire – en/of het Arusha National Park of kies voor een ander deel van Tanzania, bijvoorbeeld de zuidelijke nationale parken; Ruaha en Nyerere.

Tanzania is heeft tal van etnische groepen, volkeren en traditionele stammen, die allemaal vredig met elkaar leven. Rondreizen stellen je in staat om kennis te maken met de verschillende culturen en gemeenschappen en hun unieke gebruiken en tradities te ervaren. Zoals bijvoorbeeld die van de Maasai, een nomadenvolk rondom en in het Ngorongoro gebied, of die van de Hadzabe in het Lake Eyasi gebied of de Chagga op en rondom de hellingen van de Kilimanjaro, nabij Moshi. De levensstijlen, tradities en talen variëren sterk tussen al deze etnische groepen, waardoor Tanzania een rijke en diverse cultuur heeft.

Tanzania biedt een scala aan avontuurlijke activiteiten, zoals bergbeklimmen op de Kilimanjaro, wandelsafari’s, duik- en snorkeltrips, ballonvaarten boven verschillende nationale parken en meer. Rondreizen door Tanzania stelt je in staat om verschillende avonturen te beleven op verschillende locaties. We organiseren het graag voor je.

Om je een idee te geven van wat er allemaal mogelijk is, hebben wij op onze website een aantal voorbeeldreizen samengesteld. Laat je inspireren en verleiden. Uiteraard zijn ze nog allemaal naar wens aan te passen. Bel ons voor de mogelijkheden.

Door te reizen naar de verschillende delen op het vaste land van Tanzania en de eilanden voor de kust, krijg je een dieper begrip van de diversiteit van het land en haar vriendelijke bevolking. Het zal leiden tot een verrijkende culturele en natuurlijke ervaring. It will change you. For good.


voorbeeldreis

1
Persoonlijk reisadvies aanvragen
wensen

2
Explore Tanzania gaat voor jou aan de slag
voorstel

3
Ontvang persoonlijk reisadvies

Rondreizen in Tanzania vergt de nodige planning en organisatie;
maar dat nemen wij heel graag voor onze rekening.


Bestemmingen in Tanzania:

Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken