Rondreizen Tanzania

Wil je indrukwekkende landschappen, talloze wilde dieren, activiteiten en cultuur? Maak een rondreis door Tanzania!

Rondreizen door Tanzania is wilde dieren spotten, culturele diversiteit en avontuur.


Rondreis Tanzania

1. Meerdere parken

Tanzania is een van ’s werelds beste bestemmingen voor safari’s. Rondreizen biedt jou de mogelijkheid om verschillende nationale parken in één reis te bezoeken, waardoor je meer kansen hebt om diverse diersoorten te spotten. Zoals bijvoorbeeld de ‘Big Five’ (leeuw, luipaard, olifant, neushoorn en buffel) of getuige te zijn van de trek van de miljoenen hoefdieren (gnoe’s, zebra’s en gazelles) op hun zoektocht naar vers water en groen gras.
Denk bijvoorbeeld aan een rondreis door verschillende van de noordelijke parken; Serengeti – , Lake Manyara – , Tarangire – en/of het Arusha National Park of kies voor een ander deel van Tanzania, bijvoorbeeld de zuidelijke nationale parken; Ruaha en Nyerere.


Rondreis Tanzania

2. Droomreis

Een rondreis door Tanzania geeft je een boeiende afwisseling aan ervaringen en zorgt ervoor dat je je geen moment verveelt. In Tanzania heeft elke bestemming, elk park en elke locatie zijn eigen unieke hoogtepunten. En natuurlijk passen we de rondreis helemaal aan jouw wensen en smaak aan, net zolang totdat we jouw droomreis hebben samengesteld.


Rondreis Tanzania

3. Traditionele volkeren

Tanzania is heeft tal van etnische groepen, volkeren en traditionele stammen, die allemaal vredig met elkaar leven. Rondreizen stellen je in staat om kennis te maken met de verschillende culturen en gemeenschappen en hun unieke gebruiken en tradities te ervaren. Zoals bijvoorbeeld die van de Maasai, een nomadenvolk rondom en in het Ngorongoro gebied, of die van de Hadzabe in het Lake Eyasi gebied of de Chagga op en rondom de hellingen van de Kilimanjaro, nabij Moshi. De levensstijlen, tradities en talen variëren sterk tussen al deze etnische groepen, waardoor Tanzania een rijke en diverse cultuur heeft.


Rondreis Tanzania

4. Avontuurlijke activiteiten

Tanzania biedt een scala aan avontuurlijke activiteiten, zoals bergbeklimmen op de Kilimanjaro, wandelsafari’s, duik- en snorkeltrips, ballonvaarten boven verschillende nationale parken en meer. Rondreizen door Tanzania stelt je in staat om verschillende avonturen te beleven op verschillende locaties. We organiseren het graag voor je.


Rondreis Tanzania

5. Tropische eilanden

Tanzania ligt in Oost Afrika, aan de Indische Oceaankust. Na je safari is het heerlijk om een paar dagen uit te kunnen rusten van alle indrukken en safari-belevenissen. Wat is er dan niet mooier om dat te doen aan de kust of op een van de tropische eilanden; Zanzibar, Pemba of Mafia voor de kust. Je kunt hier genieten van de rijke geschiedenis van het historische stadje Stone Town, UNESCO Werelderfgoed, een van de vele watersporten beoefenen of heerlijk helemaal niets doen in je hangmat, luisterend naar het ritme van de golven. Aan jouw de keus. Het maakt je rondreis door Tanzania wel helemaal af.


Rondreizen in Tanzania vergt de nodige planning en organisatie;
maar dat nemen wij heel graag voor onze rekening.

Door te reizen naar de verschillende delen op het vaste land van Tanzania en de eilanden voor de kust, krijg je een dieper begrip van de diversiteit van het land en haar vriendelijke bevolking. It will change you. For good.

Hulp met jouw reis?

Al onze rondreizen naar Tanzania zijn op maat en exclusief.

Bekijk ook onze voorbeeldreizen, die ook volledig naar wens aan te passen zijn of neem direct contact met ons op!

bestemmingen voorbeeldreizen Reisadvies