De begeleiding was TOP !

27 juli 2016 | Familie De Paepe

Dag Marloes en Marjolijn,
Wij zijn terug van drie mooie weken Tanzania. De start en de terugreis waren met wat hindernissen. ( Istanboel ) De terugreis, 28 uren onderweg voor 10 uren vliegen, was zwaar.
We kunnen nu beginnen nagenieten, met 6000 foto’s en 2 uren film zijn we nog een tijdje zoet. Alles was perfect georganiseerd, zowel WAYO als MARZOUK deden prima werk. Niemand ziek geweest, veel gezien : dieren, natuur en mens , lekker eten, van Simba farm tot hodi hodi geweldige logies. Tenslotte staat of valt alles met de begeleiding en die was TOP ! Met George hadden we een schitterende gids : kennis, humor … die was er voor ons.
Op Zanzibar hadden we onze dagen gevuld met een dagje snorkelen, via Julia geboekt bij het dorpje en dat viel goed mee. De tweede dag kozen we in het boekje voor de wandeling in het prachtige Jozani forest. Wat een beetje tegenviel was dat die was afgelopen na zo’n 50 minuten. ( in het boekje stond 3,5 uur ) In de eerste parken, met enkel een fleece, was het toch aan de frisse kant. We kunnen onze reis aan iedereen aanbevelen, dank voor de goede begeleiding.
vriendelijke groeten,
familie De Paepe

Wil jij ook zo’n prachtige reis maken?

Bekijk dan de voorbeeldreizen die volledig naar wens aan te passen zijn of
neem direct contact met ons op voor een reis op maat!

voorbeeldreizen