Ons verblijf in Selous was top!

1 september 2015 | Jacques, Rick, Milou en Marja

Hallo Marjolijn en Marloes.

Wij zijn afgelopen maandag teruggekomen van onze fantastische reis naar Tanzania en Zanzibar. De vlucht met KLM verliep uiterst prettig, mede doordat het vliegtuig half vol zat en wij daardoor 2 stoelen pp hadden. Ons verblijf in Selous was top!! Vanaf de ontvangst t/m het afscheid. Een fijne campmanager die zowel ’s morgens als ’s avonds altijd even langs kwam om te informeren hoe we geslapen hadden of wat we allemaal gezien hadden. Maar ook de andere mensen heel vriendelijk en behulpzaam. Ook de verzorging en het eten boven verwachting. Dan hadden we ook nog een geweldige gids die werkelijk alle moeite deed om ons van alles te laten zien. En dat is heel aardig gelukt.

Het verblijf in Stone Town was voor ons lang genoeg. Als we 1 minpuntje mogen noemen van deze reis……Het Garden Lodge. Erg oud en daardoor leek het ook heel vies. Echter het Cristal resort maakte alles weer goed. Heerlijke dagen hebben we hier gehad. Ook hier weer fijn personeel. Huisjes werden keurig gedaan en zelfs 2x per dag gesprayd tegen muggen. Hier hebben we nog een uitstapje gemaakt naar de dolfijnen en hebben Rick en Milou een basiscursus kiten gedaan. Dus nogmaals we hebben een topvakantie gehad. Met heel veel plezier kijken wij erop terug.

Wij wensen jullie heel veel succes met Explore Tanzania. Het is een bijzonder land en hopelijk gaan nog veel mensen genieten van alles wat er te zien is.

Hartelijk groet Jacques, Rick, Milou en Marja

Wil jij ook zo’n prachtige reis maken?

Bekijk dan de voorbeeldreizen die volledig naar wens aan te passen zijn of
neem direct contact met ons op voor een reis op maat!

voorbeeldreizen