Vliegen naar Tanzania

Explore Tanzania reserveert, indien gewenst, jouw internationale vlucht naar Tanzania. De KLM vliegt rechtstreeks naar Tanzania. Daarnaast zijn er vluchten met onder andere Qatar, Emirates en Turkish Airlines. Wij zoeken de meest gunstige datum en prijs graag voor jou uit.

Rechtstreekse vluchten naar Kilimanjaro Airport

Kilimanjaro International Airport is een ideaal vliegveld wanneer de safari begint in het noorden van Tanzania of wanneer je de Kilimanjaro gaat beklimmen. De KLM vliegt dagelijks rechtstreeks naar Kilimanjaro International Airport.
Sluit je jouw reis af met een strandvakantie op één van de eilanden? Dan kun je vanaf de eilanden via Dar es Salaam terugvliegen naar Amsterdam.

Rechtstreekse vluchten naar Dar es Salaam Airport

Dar es Salaam International Airport is een ideaal vliegveld wanneer de safari begint in het zuiden van Tanzania of wanneer je de kust van Tanzania of de tropische eilanden wilt bezoeken.
Op Dar es Salaam International Airport hebben de KLM, Kenia Airways, Qatar en Emirates de beste aansluitingen. De KLM en Kenia Airways vliegen hier rechtstreeks (met een korte tussenstop op Kilimanjaro International Airport) naar toe.

Vluchten naar Zanzibar Airport

Zanzibar International Airport is een ideaal vliegveld wanneer je naar de tropische eilanden Zanzibar, Pemba of Mafia gaat. Vanuit Zanzibar zijn dagelijks aansluitingen naar de overige eilanden.
Ook zijn er dagelijks meerdere aansluitingen naar het vaste land om jouw reis af te sluiten met een safari. Op Zanzibar International Airport hebben de KLM en Kenia Airways goede aansluitingen. Alle vluchten hebben een overstap in Dar es Salaam of Nairobi.