Zelf gereden zonder gids

10 september 2021 | Nancy & Marius

We hebben een heerlijke tijd gehad. Echt genoten!

Wij zijn in september dit jaar last minute acht dagen naar Tanzania geweest. Het was heel goed geregeld door Explore Tanzania. Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen en ook bij het mailen van vragen hebben we telkens dezelfde dag antwoord gekregen.

De mooiste plekken waren voor ons de overnachtingen in de wildparken. De eerste plek was fantastisch (Green Camp Lake Manyara), een klein kamp met vijf tenten (wij waren op dat moment de enige gasten). Je maaltijden krijg je geserveerd in de rivierbedding waar buffels, olifanten en andere wilde dieren aan het drinken zijn. Je doucht met warm water, wat opgewarmd is op het kampvuur en je slaapt in een tent met een heerlijk bed. ’s Nachts liep een waterbuffel voor de tent langs. Echt fantastisch.

Nogorogoro Krater is weer een hele andere mooie ervaring.

Verder hebben we nog twee overnachtingen in Tarangire Safari Lodge gehad (in een tent) met een uitzicht over een vallei aan een rivier. Hier zie je veel wild lopen. In de nacht liep een leeuw voor de tent langs. Het park zelf is vrij rustig en als je bijvoorbeeld een leeuw spot staan er niet meteen vijf andere auto’s bij.

We hebben zelf gereden zonder gids. Dit was goed te doen (als je een hele goede kaart hebt).

Dank voor de mooie reis.

Wil jij ook zo’n prachtige reis maken?

Bekijk dan de voorbeeldreizen die volledig naar wens aan te passen zijn of
neem direct contact met ons op voor een reis op maat!

voorbeeldreizen