Kanoën in Tanzania

Bekijk de natuur eens vanaf een andere kant. Kanoën is een heerlijke manier om een paar uur actief bezig te zijn tijdens je safari en veel van de omgeving te zien.

Bekijk de dieren eens van heel dichtbij op een kanosafari. Glij geruisloos door het water langs kleine kuddes dieren en de vele vogels, terwijl je in alle rust geniet van de geweldige natuur in de nationale parken van Tanzania.

Kanoën
Kanoën
Kanoën
Kanoën
Kanoën
Kanoën
Kanoën

Kano opties

In Tanzania zijn meerdere mogelijkheden om te kanoën op een meer, helaas niet op rivieren. 

KanoënKanoënLake Manyara safari

Arusha National Park

Een kanosafari op het Momella meer in Arusha National Park biedt de unieke kans om dichtbij de dieren te komen.
Vanuit de kano kan je verschillende dieren zien, bijvoorbeeld buffels, giraffen, waterbokken en vele verschillende soorten vogels. Daarbij heb je spectaculair uitzicht op de bergen Kilimanjaro en Meru.

De kanosafari duurt ongeveer 3 uur.

Lake Duluti

Lake Duluti is een prachtig meer op ongeveer een half uur rijden van Arusha stad. Glijdend over het gladde oppervlak van dit kleine kratermeer is er grote kans dat je vele vogels ziet die je elders zelden zien: de grote ijsvogel, vis adelaar, slangenhals vogels en nog veel meer. Het meer wordt omringd door beboste kraterwanden.

Een prachtig gebied om 1,5 uur actief bezig te zijn.

Lake Manyara

Lake Manyara is de thuisbasis van een grote diversiteit aan vogels waaronder duizenden flamingo’s. Tijdens de kanosafari kan je dichtbij giraffen, olifanten, buffels en andere dieren komen. Geniet van het adembenemende landschap om je heen tijdens deze kano safari.

Deze kanosafari duurt 2,5 uur en vindt alleen plaats als er voldoende water is in Lake Manyara.

Video

Kanosafari in Tanzania


Zie jij jezelf al kanoën?

Neem direct contact met ons op voor een reis op maat!

voorbeeldreizen Reisadvies