Yoga in Tanzania

Er zijn verschillende (yoga)mogelijkheden op Zanzibar Eiland en het vasteland van Tanzania om jezelf even terug te trekken, te reflecteren en innerlijke rust te vinden te midden van de prachtige natuur.
Wij regelen het graag voor je!

De rustige en afgelegen locaties in Tanzania bieden een perfecte omgeving om te ontspannen, te onthaasten en een diepe rust te ervaren tijdens je yogasessies.
Het beoefenen van yoga temidden de serene witte zandstranden op Zanzibar zal een diepgaande verbinding met de omgeving bevorderen.
De interactie met de lokale bevolking, hun cultuur, geschiedenis en tradities zal een toegevoegde verrijkende ervaring zijn.

Yoga in Tanzania
Yoga in Tanzania
Yoga in Tanzania
Yoga in Tanzania
Yoga in Tanzania
Yoga in Tanzania
Yoga in Tanzania

Yoga opties

Yoga in Tanzania biedt een unieke combinatie van prachtige natuur, rustige omgevingen en culturele rijkdom.
In Tanzania zijn meerdere mogelijkheden en inspirerende plekken om yoga te doen.

Yoga in TanzaniaYoga in Tanzania

Yoga retreat Zanzibar

In februari 2024 staat er een ontspannende yogareis naar Zanzibar Eiland op het programma.

Gun jezelf deze compleet verzorgde en ontspannende 8-daagse yoga Retreat Zanzibar en geniet van het eiland, de zon, het strand, de zee, het gezonde eten en de yoga.

Je reist vanaf Schiphol met je eigen ervaren yoga leraar Bianca van yogaschool Spirit of Yoga naar Zanzibar. Naast 2 maal daags yoga doe je o.a. een strandceremonie bij het kampvuur, een stadstour en lunch in het historische Stone Town (UNESCO Werelderfgoed), een spicetour met lunch en een snorkeltrip. Uiteraard is er tijd voor jezelf, waarin je heerlijk kunt zwemmen, zonnen, lezen of even helemaal niets doen in je hangmat. Je slaapt in een sfeervolle en comfortabele lodge aan het strand.

Kik hier, voor meer informatie over deze groepsreis.

Yoga locaties

Naast de door ons compleet verzorgde yogareizen, zijn er natuurlijk ook een aantal prachtige lodges die yogafaciliteiten bieden.

Het blijft wel raadzaam om bij je boeking je (yoga)wensen kenbaar te maken, zodat wij bij de samenstelling van jouw reis hiermee rekening kunnen houden en de accommodatie een yoga leraar voor je kan reserveren.

Zanzibar:

Vasteland van Tanzania:

Heb je zelf een favoriete locatie op Zanzibar – of het vasteland van Tanzania – waar je graag yoga zou willen doen, neem contact met ons op en dan onderzoeken wij hiervoor de mogelijkheden.


Gun jij jezelf een yoga retreat?

Neem direct contact met ons op voor deelname aan een van onze yogareizen, of plan een yogalocatie in jouw op maat samengestelde reis!

voorbeeldreizen Reisadvies