Themareizen naar Tanzania

16 februari 2023

Al onze reizen naar Tanzania zijn op maat gemaakt. Zo kan je inspiratie halen uit onze voorbeeldreizen om vervolgens samen met ons jouw droomreis samenstellen. Naast deze op maat gemaakte reizen organiseren wij ook speciale thema groepsreizen.

Yoga retreat Zanzibar Begin februari vertrok een groep sportievelingen voor de yoga retreat naar Zanzibar. In samenwerking met Bianca en Nathalie van Spirirt of Yoga zijn hebben ze een week lang van het tropische eiland genoten. Hierbij stond onder andere twee keer per dag yoga op het programma, een massage, klankschalen sessies, een boottocht en een rondleiding door Stown Town. De groep heeft een fantastische tijd gehad en zijn ontspannen weer terug gekomen naar Nederland.

Volgend jaar februari organiseren we samen met wildlife fotograaf Krijn van der Giessen een fotografiereis naar Noord-Tanzania. Iedereen die beginselen wil leren of degene die Fotograagfjuist al gevorderd fotograaf zijn kunnen mee op deze reis. De reis gaat onder andere naar het prachtige Serengeti, de indrukwekkende boom klimmende leeuwen in Lake Manyara en de Ngorongoro krater, waar vele jonge dieren rondlopen. Door de kleine groep is er veel persoonlijke aandacht. Het is gegarandeerd dat je met nieuwe kennis en de beste plaatjes naar huis gaat.

Voor een mentale en een fysieke uitdaging kan je mee op leidersschapsreis naar ’the roof of Africa’. Kili beklimmingOnder leiding van coach Tom van Ruiten beklim je in acht dagen de Kilimanjaro. Het doel van deze reis is om je leiderschapscapaciteiten te vergroten en te laten groeien. Je komt erachter wat je drijft en inspireert en hoe je je succes kan vergroten. Door deze professionele begeleiding sta je, al wandelend, even stil bij het leven en werk je aan jezelf.

We organiseren de reizen vol enthousiasme in samenwerking met deze ondernemers. Samen willen je nieuwe inzichten geven, je iets nieuws leren, en natuurlijk laten zien hoe prachtig Tanzania is!