Een wereldvakantie

11 januari 2024 | Corine & Hans

In Januari 2024 hebben wij écht een wereld [vakantie]-reis gemaakt naar het mooie, voor ons nog onbekende, Tanzania. Hiermee hebben we onze droom waargemaakt.

Na een goede voorlichtingsavond hebben wij voor Explore Tanzania gekozen. Wat een geweldige organisatie!
De gehele reis was werkelijk tot in detail geregeld. Het is voor ons dan ook een onvergetelijke vakantie ervaring geworden. Wat een mooie natuur en dierenrijk. En zeker niet te vergeten de enorme vriendelijke en gastvrije mensen.

We hebben het met onze gids Alfa, waar we nu nog steeds contact mee hebben, enorm leuk gehad. In totaal hebben wij vier verschillende nationale parken bezocht die allemaal geweldig waren. Uiteindelijk vonden we het Tarangire National Park het mooist.

Na de safari op het vaste land van Tanzania hebben we heerlijk nagenoten op Zanzibar bij het Beach Resort The Loop.
Vanaf hier hebben we naast de boottrip naar een onbewoond eiland, waar heerlijk voor ons op het strand gekookt werd, ook nog twee mountainbike tochten gemaakt.

Het was een hele mooie ervaring om te zien hoe gelukkig de mensen daar, bijna volledig selfsupporting, in de bush leven.

Bij deze willen we het team van Explore Tanzania nog enorm bedanken voor de perfectie verzorging en deze mooie vakantie.

Corine & Hans

Wil jij ook zo’n prachtige reis maken?

Bekijk dan de voorbeeldreizen die volledig naar wens aan te passen zijn of
neem direct contact met ons op voor een reis op maat!

voorbeeldreizen