Mijn reiservaring op video

31 juli 2023 | Lauren

We hebben een ongelooflijk mooie ervaring beleeft in Nyerere National Park.

De laatste twee maanden ben ik op wereldreis. Ik heb al verschillende landen bezocht, van Japan en Thailand tot Italië. Nu ben ik in Tanzania aanbelandt waar ik een fantastische meerdaagse safari heb gemaakt in Nyerere National Park. Hoewel de safari absoluut een uitgave was, vond ik het 100% waard om dit gedaan te hebben. Enkele van mijn favoriete herinneringen waren de gesprekken met onze gids Kenneth en de gidsen in opleiding die meereisden. Ik vond het een geweldig voordeel dat de gidsen in opleiding aansloten bij onze safari. Het is mooi dat ze de kans krijgen als gids opgeleid te worden en ze vertelden honderduit over de natuur en de dieren in het park.

Ik heb eerder olifanten gezien in Thailand en leeuwen, giraffen en apen in de dierentuin. Maar ik heb nooit dieren eerder in hun natuurlijke habitat gezien zoals ze leven in Nyerere National Park. Het is het spel van zoeken en wachten dat elke keer dat we de dieren spotten zo speciaal maakt.

Selous Wilderness Camp was het beste safarikamp waar je kunt verblijven in Nyerere! Het kamp ligt direct aan de rivier, dus we hadden direct toegang tot de mooiste zonsondergangen en bootsafari’s. Onze bootsafari-groep was de laatste die bleef om de zonsondergang te kijken (de gidsen brachten tafels, stoelen, wijn en een snacks mee). De service bij Selous Wilderness Camp was ongelooflijk. De Maasai’s hielpen ons naar onze tent te lopen wanneer het donker was en verlichtten het pad. Het eten was zo goed (elke maaltijd at ik op tot de laatste hap). Het kamp was ook erg rustig en vredig. De eerste nacht was er een andere groep, maar de tweede nacht hadden we alles voor onszelf.

Explore Tanzania is gemakkelijk om mee te werken en behulpzaam met VISA-links, vluchtinformatie en ze zijn flexibel met betalingsopties. Heel erg bedankt voor het organiseren van een van de beste ervaringen van mijn leven!

 

Video door klant Lauren Benitez

Wil jij ook zo’n prachtige reis maken?

Bekijk dan de voorbeeldreizen die volledig naar wens aan te passen zijn of
neem direct contact met ons op voor een reis op maat!

voorbeeldreizen