Zon, zee en Zanzibar – tijdens Corona

16 mei 2021 | Roeland en Dyenne

Wat hebben wij twee fantastische weken gehad. Mochten wij ooit op honeymoon gaan, dan zijn wij bang dat onze ervaring op Zanzibar niet te overtreffen valt. Twee weken slapen met de zee op de achtergrond en vanuit je hotelkamer zo het strand oplopen. Prachtige natuur, lange strandwandelingen, fietsen door traditionele dorpen, lunchen op een onbewoond eiland, snorkelen en boeken lezen. Voor ons was dit de perfecte balans tussen relaxen en toch erop uit en ontdekken.

De eerste nachten verbleven wij op Fumba Beach resort, waar wij werkelijk waar de meest fantastisch kamer hadden. Alles groen, apen, hangmat en vanuit je bed zo de zee induiken. Bijzondere mensen ontmoet, lunchen op een onbewoond eiland, heerlijk gegeten. Het resort heeft verschillende terrassen, zithoeken en strandjes waardoor de gehele plek een sfeer heeft die gewoon perfect is. Alles klopte.

Vervolgens verbleven wij op Jambiani, iets drukker maar een fijne afwisseling na een aantal dagen ‘polle polle’. Keuze uit meerdere restaurants, winkeltjes en strandtenten. In ‘normale’ tijden kunnen wij ons voorstellen dat het drukker is maar ook nu een fijne plek om te zijn. Absoluut veilig en de mensen staan te popelen om weer meer toerisme te ontvangen natuurlijk.

Aan iedereen die twijfelt om in deze gekke tijden naar Zanzibar af te reizen: ga! Geef de mensen daar weer een sprankje hoop en geniet zelf van de rust, de extra gastvrijheid, de bijzondere sfeer die er nu hangt. Voor ons was het echt twee weken vertoeven in een paradijs.

Wil jij ook zo’n prachtige reis maken?

Bekijk dan de voorbeeldreizen die volledig naar wens aan te passen zijn of
neem direct contact met ons op voor een reis op maat!

voorbeeldreizen