Coronavirus

Het coronavirus
En de gevolgen voor je boeking!

Hierbij willen wij je graag informeren over het coronavirus COVID-19, in relatie met je reis naar Tanzania.

Vanaf heden tot half april adviseert het ministerie van Buitenlandse Zaken alleen nog naar het buitenland af te reizen als het strikt noodzakelijk is (code oranje). Vakantiereizen zijn niet noodzakelijk.

Wij volgen het nieuws op de voet. Het is nu geen hoogseizoen in Tanzania, en de mensen die er zijn zijn veilig. We doen er alles aan om hen, indien gewenst, terug te halen.

Mocht het in de toekomst zo zijn dat het ook voor jouw reis niet meer mogelijk is om af te reizen naar Tanzania, dan kun je bij ons je reis omboeken naar een andere datum (exclusief seizoensmeerprijs) of in plaats daarvan – vooralsnog tot 1 juni 2020 – een voucher ontvangen voor de (aan)betaalde reissom. Deze zg. corona-voucher is een jaar geldig na afgiftedatum en valt onder het garantiefonds SGR, aldus het ANVR.

Zie ook onze reizigersvoorwaarden en de over corona veel gestelde vragen en antwoorden van het ANVR en hun korte YouTube-filmpje hierover.

Wij hopen van harte dat jij en familie gezond blijft in deze bizarre tijd, de aanbevelingen hierover opvolgt en (op termijn) toch jouw droomreis kan maken.