Privé reizen Tanzania

Al onze reizen naar Tanzania zijn privé en sluiten perfect aan bij jouw wensen en verwachtingen.

Een privé rondreis naar Tanzania is exclusief, flexibel en
biedt een intensieve ontdekking van dit prachtige Oost-Afrikaanse land.


Tarangire safari

1. Safari op maat

Een privé safari geeft je de mogelijkheid om je reisschema volledig op maat te laten maken door ons. Dit betekent dat je alle vrijheid hebt om bestemmingen te kiezen, activiteiten te plannen en de duur van je verblijf aan te passen aan je eigen wensen en interesses. Of je nu kiest voor de Serengeti en de Ngorongoro-krater, maar ook Tarangire National Park, Lake Manyara – en Arusha National Park , het wordt helemaal jouw droomreis.

Of je nu gefascineerd bent door wilde dieren, cultuur, avontuur of ontspanning, een privé safari kan worden afgestemd op jouw behoeften.


Prive reis Tanzania

2. Eigen safari gids

Daarnaast heb je tijdens een privé safari de onverdeelde aandacht van jouw safarigids, waardoor je goede antwoorden krijgt op al je vragen over de flora, fauna, geschiedenis en cultuur van Tanzania.

Voor koppels, gezinnen of groepen vrienden biedt een privé safari de mogelijkheid om te genieten van privacy en intimiteit. Onze gidsen zijn zo opgeleid, dat ze weten wanneer ze even wat terughoudender moeten zijn.


Prive reis Tanzania

3. Privé villa

Je hebt de mogelijkheid om accommodaties te kiezen die passen bij je stijl en budget, of je nu de voorkeur geeft aan luxe lodges, kleinschalige eco-lodges, tentenkampen of iets anders met veel privacy. Je kunt je accommodaties aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren en verwachtingen. Ook op de eilanden Zanzibar, Pemba en Mafia zorgen we desgewenst voor privé villa’s, met crew, waar alleen jij met jouw gezelschap verblijft.


Prive reis Tanzania

4. Slow travel

Tijdens een privé rondreis kun je alle tijd nemen om echt te genieten van de natuurlijke schoonheid van Tanzania. Wij noemen dat ‘slow travel’; dat wil zeggen onthaasten en rustig de tijd nemen om wilde dieren te observeren, te luisteren naar de geluiden van de wildernis en de geuren van de savanne in je op te nemen. Of een mogelijkheid om contact te maken met de lokale bevolking.

Wandelen, fietsen en kanovaren zijn, net als een ballonvaart zeer geschikte safari mogelijkheden om dichter bij de natuur, de dieren en tot elkaar te komen.


green camp lake manyara

5. Passie en hobby

En als je speciale interesses hebt, zoals fotografie, vogels spotten of zelfs specifieke dieren wilt zien, kan een privé safari op maat worden gemaakt om aan deze interesses te voldoen. Wij gaan met jou je safari helemaal aanpassen aan je passies en hobby’s.

En dat geldt natuurlijk ook voor de watersporten als duiken, snorkelen of zeilen bij de kust of op een van de mooie tropische eilanden voor de kust in de Indische Oceaan.


Je beleeft de safari met jouw eigen gezelschap en hebt daarmee alle vrijheid om je eigen tempo en reisschema te bepalen.

Met exclusieve ervaringen, zoals de privé game drives, maaltijden op unieke en afgelegen locaties en de culturele ontmoetingen met lokale stammen, creëer je samen onvergetelijke momenten. It will change you. For good.

Hulp met jouw reis?

Al onze privé reizen naar Tanzania zijn op maat en exclusief.

Bekijk ook onze voorbeeldreizen, die ook volledig naar wens aan te passen zijn of neem direct contact met ons op!

bestemmingen voorbeeldreizen Reisadvies