Al onze vakanties naar Tanzania in december zijn op maat en exclusief.

December is een betoverende maand om naar Tanzania te reizen
en de magie van dit Oost-Afrikaanse land te ontdekken.


Accommodaties BestemmingenActiviteiten


Vakantie Tanzania december


Ontvlucht in december de Nederlandse winter en ga wilde dieren spotten in een van de beroemde nationale parken in het noorden van Tanzania, zoals bijvoorbeeld de Serengeti, de Ngorongoro Krater en Tarangire National Park en sluit daarna samen het jaar af op Zanzibar Eiland. Een schitterende mix van natuurlijke wonderen en onvergetelijke ervaringen.
December is een geweldige maand om in Tanzania te zijn. Het is het begin van het droge seizoen, wat betekent dat je kunt genieten van aangename temperaturen en helderdere luchten. Op jouw safari ga jij met jouw gids in de ongerepte natuur op zoek naar de big five: de leeuw, de olifant, de buffel, de neushoorn en het luipaard.
Na dit avontuur in de bush, het verkennen van de verschillende prachtige ongerepte natuurgebieden en het aanschouwen van de grote migratie – een spektakel van ontelbare gnoes en zebra’s op zoek naar vers water in de Serengeti, met in hun kielzog veel roofdieren -, mag jij heerlijk ontspannen op de stranden van Zanzibar. Of waag jij je liever aan watersportactiviteiten, zoals kiten, surfen, kajakken, duiken en snorkelen? Alles mag, zolang jij maar geniet en ontspant. Het tropische eiland Zanzibar heeft zoveel te bieden; prachtige witte zandstranden en kristalhelder water met kleurrijke koraalriffen en exotische dieren, tel daarbij op de rijke geschiedenis van het eiland wat heeft geleid tot een unieke mix van culturen. Zoals te zien is in het historische Stone Town – UNESCO Werelderfgoed – , waar je door smalle straatjes kunt dwalen, oude gebouwen kunt verkennen en genieten van lokale markten.

Kortom, december is een tijd van wonderen en avonturen. Een heerlijke maand om te genieten van een spannende safari op het vaste land van Tanzania en van de prachtige stranden aan de azuurblauwe Indische Oceaan op Zanzibar eiland. En … wij reserveren graag jouw kerstdiner op het strand!


voorbeeldreis

1
Persoonlijk reisadvies aanvragen
wensen

2
Explore Tanzania gaat voor jou aan de slag
voorstel

3
Ontvang persoonlijk reisadvies

December is een uitstekende tijd om in Tanzania te zijn.
Het is het begin van het droge seizoen, met heldere luchten en aangename temperaturen.
Laat je inspireren en bel ons!

PS. Houd er wel rekening mee dat december een populaire reisperiode is, dus is het verstandig om niet te lang te wachten met je reisplannen.


De mooiste reizen naar Tanzania in december:

Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken